De complete verzorging voor uw tuin
Meer informatie: 0180-552085
 

Ontwerp

De basis van uw tuin wordt gelegd bij een goed tuinontwerp. Tijdens de besprekingen in de ontwerpfase komen er verschillende stijlen voorbij welke invloed kunnen hebben op uw ontwerp. De woning, wensen en eisen van u en uiteraard de inbreng van Raymi hoveniers brengen het ontwerp tot stand. In eerste instantie wordt er een schetsontwerp uitgebracht waar een kostenraming aan gekoppeld is. Deze wordt met u besproken, eventuele wijzigingen worden in het definitieve ontwerp aangepast. Op deze wijze bent u nauw betrokken met de ontwerper en de 1e fase van uw droomtuin. Wanneer uw tuin door ons aangelegd wordt zijn er geen kosten verbonden aan het tuinontwerp. Indien u zelf de tuin wilt uitvoeren bestaat de mogelijkheid om het ontwerp te kopen. De kosten hiervan zijn te bespreken tijdens de ontwerpfase.

 

Beplantingsplan

Beplanting is bepalend voor de sfeer in de tuin. Kennis over beplanting is dan ook een belangrijk onderdeel van ons vak. Niet elke plant kan zo maar in uw tuin geplaatst worden. Zon, schaduw, grondsoort, grote en type plant bepaald uiteindelijk de plantenkeus. Een beplantingsplan kan gekoppeld worden aan het nieuwe ontwerp maar kan ook in een bestaande tuin toegepast worden.

 

In de praktijk wordt de beplanting vaak besproken wanneer de tuin aangelegd is. In mijn optiek een goede manier, voor u als klant zijn op dat moment de borders werkelijkheid. Het eindbeeld is dan ook makkelijker voor te stellen. Uiteraard kan door de kennis van Raymi hoveniers het beplantingsplan voor u gemaakt worden.

 

Raymi Hoveniers

Noord 67

2931 SJ Krimpen aan de Lek

 

m: 06-54764505

t: 0180-552085

e: info@raymihoveniers.nl

btw id: NL001639020B71

 

Cookieverklaring
Privacyverklaring
Wijzig uw cookievoorkeuren